Ochrana osobných údajov

Zásady ochrany osobných údajov bonprix

1. Všeobecne

Ochrana údajov je vecou dôvery a my chceme, aby ste nám dôverovali, že ochránime vaše osobné údaje.

Na základe toho,

bonprix Sp. z o.o.,

Lodowa 101, 93-232 Łódź, Poľsko

KRS 0000114651, NIP PL7280132490

(Správca osobných údajov),

sa zaväzuje vždy dodržiavať právne predpisy o ochrane údajov a informovať vás o tom, ako zhromažďujeme a používame vaše údaje - a to na našej webovej stránke, ako aj v našej aplikácii bonprix.

Osobné informácie

Osobné informácie sa vzťahujú na akékoľvek faktické alebo osobné informácie týkajúce sa identifikovanej alebo identifikovateľnej osoby. Zahŕňa to vaše meno, telefónne číslo, adresu a všetky prepojené údaje, ktoré dostávame pri zadávaní objednávky alebo otvorení zákazníckeho účtu. Nezahŕňa to štatistické údaje, ktoré zhromažďujeme, keď navštívite našu webovú stránku, ktoré nemôžu byť priamo spojené s vami ako jednotlivcom.

bonprix aplikácia

Keď používate aplikáciu bonprix, vytvorí sa odkaz na aktuálnu verziu nášho online obchodu. Aplikácia načíta obsah a služby z webovej stránky, optimalizuje ich, aby sa mohli zobraziť na inom zariadení a umožňuje použitie ďalších funkcií.

2. Protokolové súbory

Kedykoľvek si prezeráte stránku na našej webovej stránke alebo v aplikácii, automaticky zaznamenávame sériu údajov a informácií, tzv. "protokolových súborov - log files". Protokolové súbory môžu obsahovať nasledovné informácie:

  • Dátum a čas návštevy
  • Názov zobrazenej stránky
  • IP adresa použitého zariadenia
  • Identifikácia zariadenia (Google AdID, Apple IDFA)
  • ID relácie
  • Použitý prehliadač a verzia
  • Operačný systém
  • Odkazujúci (odkaz, odkiaľ sa pristúpilo na stránku)

Tieto protokolové súbory potrebujeme pre technickú dostupnosť nášho online obchodu a na optimalizáciu spôsobu, akým sa zobrazuje na zariadení, ktoré používate. Protokolové súbory tiež používame na odhalenie chýb, rozpoznanie potenciálnych hrozieb a ochranu nášho online obchodu pre škodlivými útokmi.

Články 6 (1) b a 6(1) c EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie) poskytuje bonprix povolenie na tento účel (právny základ).

3. Ako používa bonprix moje údaje?

Naša webová stránka vám umožňuje objednávať naše produkty online. Na vykonanie objednávky a splnenie zmluvy vytvorenej pri jej zadaní, bonprix spracúva osobné údaje, ktoré sú zhromaždené. Ukladáme vaše kontaktné údaje a všetky ostatné osobné informácie, ktoré nám poskytnete pri zadávaní objednávky (vrátane mena, adresy, e-mailu, platby a informácie o vrátení), aby ste nám umožnili spracovať vašu objednávku a spravovať váš zákaznícky účet. Článok 6 (1) b EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie) poskytuje bonprix povolenie na tento účel.

a. Môj účet/Zákaznícky účet

Pri používaní nášho online obchodu máte možnosť otvoriť si zákaznícky účet chránený heslom, kde máte kedykoľvek prístup k svojim uloženým údajom. Máte tiež možnosť zmeniť, upraviť alebo odstrániť ktorékoľvek z týchto údajov a spravovať to, s čím ste súhlasili. Keď si otvoríte online zákaznícky účet, uložíme vaše meno, priezvisko, adresu doručenia, telefónne číslo a vašu e-mailovú adresu. Tieto informácie sú požadované, aby ste mohli zadať objednávku v online obchode bonprix.

Článok 6 (1) b EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie) poskytuje bonprix povolenie na tento účel.

b. Predchádzanie podvodom

Údaje, ktoré poskytnete bonprix ako súčasť vašej objednávky môžu byť použité na kontrolu toho, či sa vyskytuje nejaká neobvyklá aktivita objednávania (napr. súčasné objednanie veľkého množstva výrobkov na rovnakú adresu použitím odlišných zákazníckych účtov). bonprix má legitímny záujem na vykonávanie takýchto kontrol (napr. predchádzanie strate platby, zabránenie krádeži identity). Spracovanie údajov sa vykonáva v súlade s článkom 6 (1) f EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie).

c.  Prenos údajov tretím stranám

V rámci spracovania vašej objednávky spolupracujeme s celým radom rôznych dodávateľov, ktorí poskytujú nasledovné služby:

 I. Call centrá

V rámci nášho zákazníckeho servisu spolupracujeme s dodávateľmi tretích strán. Na spracovanie vašej objednávky a akýchkoľvek otázok majú tieto spoločnosti prístup k vášmu menu, priezvisku, adrese, e-mailu, telefónnemu číslu, histórii objednávok a komunikačným údajom. Spracovanie údajov sa vykonáva v súlade s článkom 6 (1) b EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie).

 II. Poskytovatelia platieb

Ponúkame širokú škálu možností, pokiaľ ide o platbu za objednávku (v závislosti od vášho úverového ohodnotenia). Okrem štandardnej platby vopred a dobierky ponúkame tiež platbu kreditnou kartou. Ak si vyberiete platbu kreditnou kartou, vaše údaje objednávky sú posunuté príslušnému poskytovateľovi platby. Je to upravené v článku 6 (1) b EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie).

III.  Prepravné účely

Na doručenie vašej objednávky bonprix spolupracuje s Rhenus Logistics S.A. Pańska 73, 00-834 Warszawa, Poľsko; Slovenská pošta, a. s. Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica, Slovensko. Na umožnenie doručenia objednávky a aktualizácie doručenia sa našim prepravným dodávateľom odovzdávajú nasledovné údaje: meno, priezvisko, adresa, e-mail, telefónne číslo. Je to upravené v článku 6 (1) b EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie).

 IV. Marketingoví dodávatelia

Pri tvorbe našich mediálnych produkcií (katalógov, noviniek, zásielok, atď.) spolupracujeme s celým radom dodávateľov (tlačiarne, marketingové agentúry, zásielkové služby). Je to upravené v článku 6 (1) f EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie).

4. Aký druh údajov sa používa na účely priameho marketingu?

bonprix má legitímny záujem o používanie osobných informácií na marketingové účely. Pokiaľ nie je uvedené inak, používanie osobných informácií na marketingové aktivity je založené na článku 6 (1) f EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie). Existujú rôzne spôsoby, akými sa vaše informácie môžu použiť:

a. Poštová reklama

bonprix zbiera nasledovné údaje pre svoje vlastné marketingové aktivity alebo marketingové aktivity tretích strán: meno, priezvisko, adresa a dátum narodenia. Tieto údaje môžu byť tiež odovzdané tretím stranám (inzerentom). V súlade s právnymi predpismi si bonprix vyhradzuje právo uchovávať vaše osobné informácie pre marketingové aktivity vlastné a tretích strán (inzerentov). Vaše osobné informácie nebudú postúpené ďalším subjektom.

okrem toho, bonprix pseudonymizuje/anonymizuje všetky vaše osobné informácie, aby sa používali pseudonymné/anonymné údaje pre marketingové aktivity alebo aktivity tretích strán (reklama). 

Pseudonymné/anonymné údaje môžu byť použité aj pre online marketingové aktivity.

b. Novinky

V rôznych oblastiach nášho online obchodu vám bude poskytnutá možnosť profitovať z množstva výhod prihlásením sa na odber našich noviniek. Odberatelia dostávajú pravidelné informácie o zľavách, trendoch, výpredajoch, špeciálnych propagačných akciách v obchode a personalizované ponuky. Po prihlásení sa na odber vám bude odoslaný e-mail s požiadavkou na potvrdenie odberu. Poces odberu je dokončený až po aktivácii odkazu v potvrdzujúcom e-maile (tzv. "dvojité prihlásenie"). Pre optimalizáciu našich noviniek a na štatistické účely zaznamenávame, kedy a ako často sa čítajú. Táto informácia je pri je zbere pseudonymná.

Novinky bonprix sú založené na vašom výslovnom súhlase v súlade s článkom 6 (1) v spojení s článkom 7 EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie).

Samozrejme, kedykoľvek sa môžete odhlásiť z odberu našich noviniek e-mailom na posta@bonprix.sk, v online obchode alebo podľa pokynov na konci každých noviniek. 

c.  SMS

Ak sa prihlásite na voliteľné SMS notifikácie, vaše osobné údaje ako meno, priezvisko, telefónne číslo a adresa pobytu budú spracované v záujme doručenia SMS správy. Tieto údaje môžu byť tiež posunuté partnerom bonprix, potrebným pre proces doručenia SMS, ako sú telekomunikačné spoločnosti.

Je to upravené v článku 6 (1) f EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie).

Samozrejme, kedykoľvek sa môžete odhlásiť z prijímania SMS kontaktovaním bonprix: Bonprix P.O.Box 3, 011 23 ŽILINA 2; posta@bonprix.sk;

d.  Push notifikácie

Môžeme používať push notifikácie, aby sme vás kontaktovali prostredníctvom našej aplikácie, aby sme vás informovali o kupónoch, trendoch, výpredajoch, kampaniach obchodu a servisných informáciách. Tie môžu byť vo vašom mobilnom telefóne kedykoľvek zakázané. Pre optimalizáciu našich push služieb a na štatistické účely zaznamenávame, kedy a ako často sa otvárajú. Táto informácia je pri je zbere pseudonymná.

Push notifikácie posielame, ak ich povolíte v súlade s článkom 6 (1) v spojení s článkom 7 EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie).

e. Vyradenie

Ak si neželáte, aby sme používali, spracúvali alebo posúvali vaše osobné informácie na marketingové účely, môžete nám to kedykoľvek oznámiť, buď zaslaním neformálneho listu na Bonprix P.O.Box 3, 011 23 ŽILINA 2, Slovensko, alebo e-mailom na posta@bonprix.sk.

Táto možnosť vyradenia sa však nevzťahuje na údaje, ktoré potrebujeme na spracovanie vašej objednávky. Hneď ako nám bude doručená vaša požiadavka o vyradenie, nebudeme tieto údaje používať na akékoľvek iné účely ako spracovanie vašej objednávky, ani ich spracúvať alebo posúvať.

5. Aké údaje zbiera bonprix v internetovom obchode?

Okrem údajov potrebných pre spracovanie vášho nákupu zbierame aj informácie o vašom správaní pri nakupovaní a prehliadaní, keď navštívite našu webovú stránku. Nižšie zistíte, ako zhromažďujeme a spracúvame údaje, keď používate našu webovú stránku alebo aplikáciu.

a. Súbory cookie

Súbory cookie sú malé textové súbory stiahnuté do vášho počítača, tabletu alebo telefónu webovými stránkami, ktoré navštívite. Súbory cookie sú široko používané na to, aby bolo prehliadanie pre užívateľov príjemnejšie, efektívnejšie a bezpečnejšie. Súbory cookie používame na sledovanie toho, čo máte vo vašom košíku, na zobrazenie vašich nedávno zobrazených položiek a na poskytnutie relevantných odporúčaní na produkty. Súbory cookie nám pomáhajú prispôsobiť našu webovú stránku vašim požiadavkám a spraviť prehliadanie čo najjednoduchším.

Na našej webovej stránke používame nasledovné typy súborov cookie:

Súbory cookie prvej strany

To sú cookie používané priamo našou webovou stránkou. V závislosti od toho, na čo sa používajú, niektoré ostávajú uložené vo vašom počítači alebo zariadení aj po opustení stránky (tzv. "trvalé súbory cookie" používané na prihlásenie alebo vyradenie). Ostatné sú odstránené, keď zatvoríte svoj prehliadač (tzv. "cookie relácie", ktoré sa vzťahujú iba ba jednu reláciu, napr. na zachovanie triedenia produktov alebo metód filtrovania 

Súbory cookie tretej strany

Tieto typy súborov cookie sú riadené tretími stranami. Tretie strany sú zvyčajne spoločnosti, ktoré zobrazujú naše reklamy na iných webových stránkach. Súbory cookie používajú na ukladanie informácií, ako napríklad či jeden z webových bannerov, ktorý zobrazujú, viedol k nákupu (tzv. "sledovanie konverzií").

Tieto súbory cookie sú dočasné cookie, ktoré sú uložené na vašom pevnom disku a potom sa po uplynutí vopred stanoveného obdobia automaticky odstránia. Súbory cookie našich partnerských spoločností tiež obsahujú iba pseudonymné - väčšinou až anonymné - údaje. Umožňujú našim partnerom vidieť, ktoré produkty ste si pozreli, ktoré produkty ste hľadali alebo či ste si niečo kúpili. Zahŕňa to údaje o produktoch, ktoré ste si pozreli, ktoré produkty ste hľadali alebo či ste si niečo kúpili. V záujme toho, aby sme vám mohli zobrazovať reklamy, ktoré najlepšie vyhovujú vašim záujmom, niektorí naši reklamní partneri tiež zhromažďujú informácie z webových stránok, ktoré ste skôr navštívili alebo o produktoch, o ktoré ste sa zaujímali. Pseudonymné údaje nemôžu byť použité na vašu osobnú identifikáciu a sú zhromažďované len preto, aby naši partneri mohli prispôsobiť svoje reklamy vašim záujmom.

Je to upravené v článku 6 (1) f EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie).

Ak nechcete, aby boli súbory cookie uložené vo vašom počítači, môžete zmeniť nastavenia vášho prehliadača, aby sa na pevnom disku neukladali žiadne súbory cookie a všetky existujúce súbory cookie sa vymazali. Tu je postup, ako:

Nižšie nájdete odkazy na pokyny, ktoré vysvetľujú ako zakázať súbory cookie v populárnych prehliadačoch:

Mozilla Firefox (https://support.mozilla.org/sk/kb/povolenie-zakazanie-cookies)

Internet Explorer (https://support.microsoft.com/sk-sk/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies)

Google Chrome (https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=sk)

Opera (https://help.opera.com/Windows/12.10/en/cookies.html)

Pamätajte si, prosím: ak súbory cookie nie sú povolené na vašom zariadení, vaše nakupovanie v bonprix bude obmedzené. Tu je príklad. Za normálnych okolností, ak pridáte položku do vášho košíka, náš server prečíta kód súboru cookie a zapamätá si, že ste položku vložili. Preto, ak zakážete súbory cookie, položka sa stratí z vášho košíka, keď opustíte našu stránku. Odporúčame povoliť súbory cookie, aby ste mohli využiť všetky funkcie, ktoré naša webová stránka ponúka.

b. Personalizácia

V záujme neustálej optimalizácie našej webovej stránky používame nástroje tzv. "personalizácie". Okrem zlepšenia použiteľnosti nám umožňujú prispôsobiť náš obsah a služby vašim záujmom.

Technológia sledovania, ktorá monitoruje vaše správanie pri prehliadaní je jedna metóda a osobné odporúčania, ktoré dostávate sú ďalšia.

I. Sledovanie správania pri prehliadaní na osobné marketingové účely

Tu zaznamenávame vaše správanie pri prehliadaní na našej webovej stránke a ukladáme ho do pseudonymného užívateľského profilu, ktorý nemôže byť prepojený s vami osobne. Táto informácia môže byť použitá na zlepšenie technickej použiteľnosti našej webovej stránky, čo uľahčuje našim zákazníkom navigáciu.

Webové sledovanie nám tiež pomáha prispôsobiť naše marketingové aktivity vašim záujmom a zobraziť vám propagačné ponuky, ktoré vás môžu zaujímať (napr. bezplatná doprava).

Naša politika sledovania je založená na článku 6 (1) f EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie).

Kedykoľvek môžete namietať voči ukladaniu údajov vo forme pseudonymného užívateľského profilu s budúcim účinkom zakázaním ukladania súborov cookie vo svojom prehliadači. Nezabúdajte však, že ak sú súbory cookie zakázané, nebudete môcť využívať všetky funkcie našej webovej stránky.

 II. Osobné odporúčania

Pri prehliadaní našej webovej stránky bonprix sa vám môžu zobraziť osobné odporúčania. Sú založené na vašej histórii nákupov, vrátane položiek alebo skupín produktov, ktoré ste prezerali, položiek, ktoré ste pridali do vášho košíka alebo položiek, ktoré ste kúpili. Údaje sú pseudonymné a nemôžu byť prepojené s vami osobne. 

Ak nechcete, aby sa vaša história nákupov ukladala alebo zobrazovala pre odporúčania, môžete kedykoľvek zrušiť povolenie s budúcim účinkom zakázaním ukladania súborov cookies vo svojom prehliadači. Nezabúdajte však, že ak sú súbory cookies zakázané, nebudete môcť využívať všetky funkcie našej webovej stránky.

c.Webová analýza a retargeting treťou stranou

Okrem našich vlastných personalizačných funkcií tiež používame aj množstvo služieb tretích strán na zlepšenie našej webovej stránky a prispôsobenie obsahu záujmom našich zákazníkov.

Jednou z týchto služieb je technológia online retargetingu. Technológia nám umožňuje zamerať sa na užívateľov, ktorí už skôr navštívili našu webovú stránku, použitím online obsahu na webových stránkach našich partnerov. Výskum ukazuje, že zobrazovanie personalizovaných, záujmovo orientovaných reklám je vo všeobecnosti zaujímavejšie pre užívateľov ako nepersonalizovaný obsah. Retargeting reklám je založený na vašom predchádzajúcom správaní pri prehliadaní. Údaje sú úplne pseudonymné a neukladajú sa žiadne osobné informácie. Technológia retargetingu sa používa iba v súlade s legislatívou v oblasti ochrany údajov.

Naša politika retargetingu je založená na článku 6 (1) f EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie).

Môžete si vybrať zrušenie povolenia pre bonprix na používanie webovej analýzy a technológií retargetingu zakázaním ukladania súborov cookie vo vašom prehliadači. Nezabúdajte však, že ak sú súbory cookie zakázané, nebudete môcť využívať všetky funkcie našej webovej stránky.

Tu sú jednotliví partneri, s ktorými v súčasnosti spolupracujeme:

I. Google Analytics

Táto webová stránka využíva Google (Universal) Analytics, službu webovej analýzy od spoločnosti Google Inc. ("Google"). Služba Analytics využíva metódy, ktoré umožňujú analyzovať ako ste používali našu webovú stránku pomocou tzv. "cookie", ktoré sú textové súbory uložené vo vašom počítači. Informácie získané o vašom používaní tejto webovej stránky sú spravidla prenášané na Google server v USA a tam sú uložené. Aktiváciou funkcie anonymizácie IP na tejto webovej stránke je IP adresa pre ďalším prenosom skrátená v členských štátoch Európskej únie alebo iných zmluvných štátoch, ktoré boli zmluvnými stranami dohody o Európskom hospodárskom priestore. Len vo výnimočných prípadoch je celá IP adresa odoslaná na Google server v USA a skrátená tam. Anonymizovaná IP adresa prenesená vašim prehliadačom v rámci služby Google Analytics nie je spojená s inými údajmi spoločnosti Google. Spoločnosť Google používa tieto informácie na posúdenie vášho používania webovej stránky, na zostavenie hlásení o aktivitách na webovej stránke a na poskytovanie ďalších služieb súvisiacich s používaním webovej stránky a internetu pre majiteľa webovej stránky.

Relácie a kampane sa skončia po uplynutí určitého časového obdobia. V predvolenom nastavení sa relácie končia po 15 minútach nečinnosti a kampane končia po 14 dňoch.

Maximálny časový limit pre kampaň sú dva roky. Viac informácií o Podmienkach služieb spoločnosti Google získate tu:

https://www.google.com/analytics/terms/

Ukladanie súborov cookie môžete zastaviť zmenou nastavení vášho prehliadača. Nezabúdajte však, že ak sú súbory cookie zakázané, nebudete môcť využívať všetky funkcie našej webovej stránky. Môžete tiež zrušiť zber alebo posúvanie údajov založených na súboroch cookie alebo na predchádzajúcom správaní sa pri prehliadaní (vrátane vašej IP adresy) prostredníctvom Google, a to stiahnutím a inštaláciou doplnku vyradenia. Použite nasledovný odkaz: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Službu Google Analytics tiež používame na vyhodnocovanie údajov z marketingových funkcií AdWords, Double Click a Google iba na štatistické účely. Na kontrolu toho, ako Google používa vaše informácie alebo deaktiváciu tejto funkcie navštívte stránku https://adssettings.google.com/.

II. Double Click

Služby DoubleClick od spoločnosti Google a Google Remarketing sú služby poskytované spoločnosťou Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Služby DoubleClick od spoločnosti Google a Google Remarketing používajú súbory cookies, aby vám zobrazili reklamy, ktoré sú relevantné. K vášmu prehliadaču je pridelený pseudonymný identifikátor, ktorý kontroluje, ktoré reklamy sa zobrazujú, a na ktoré ste klikli. Tieto súbory cookie neobsahujú žiadne informácie, ktoré môžu byť spojené s vami osobne. Používanie súborov cookie umožňuje spoločnosti Google a jej partnerským webovým stránkam zobrazovať reklamy na základe vašej histórie prehliadania na našej alebo iných webových stránkach. Informácie zozbierané súbormi cookie sa prenášajú na server v USA spoločnosťou Google, kde sú analyzované a uložené. Google dodržiava predpisy na ochranu údajov stanovené v Ochrane osobných údajov USA a je registrovaný v programe Ochrany súkromia Ministerstva obchodu USA. Údaje môžu byť postúpené spoločnosťou Google tretej strane iba v súlade s právnymi predpismi na ochranu údajov alebo ako súčasť objednávkového procesu. Spoločnosť Google nebude prepájať vaše údaje so žiadnymi údajmi, ktoré o vás zhromaždil. Používaním našej webovej stránky súhlasíte s tým, že Google spracúva vaše údaje, ako aj so spôsobom spracovania na zamýšľaný účel, ako je uvedené vyššie. Môžete zmeniť svoje nastavenia, aby ste zabránili ukladaniu súborov cookie na vašom zariadení, avšak nie všetky funkcie našej webovej stránky budú dostupné, ak zakážete súbory cookie. 

Môžete zabrániť získavaniu údajov generovaných súbormi cookie a súvisiacich s vašou históriou prehliadania spoločnosťou Google, ako aj spracovaniu vašich údajov spoločnosťou Google, použitím nasledovného odkazu na zmenu vašich nastavení: https://www.google.com/settings/ads/.

Tiež môžete navštíviť webovú stránku Digital Advertising Alliance a deaktivovať súbory cookie tam: http://www.aboutads.info/choices/.

 III. Google AdWords (Remarketing/Sledovanie konverzií)

Naša webová stránka používa služby Google AdWords. Google AdWords je online reklamný program od spoločnosti Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”).

Ako súčasť služieb Google AdWords používame funkciu remarketingu. Funkcia retargetingu nám umožňuje propagovať iné webové stránky v rámci zobrazovacej siete Google (tzv. "Google reklamy" na stránke Google alebo na iných webových stránkach), ktoré odzrkadľujú záujmy užívateľov našej webovej stránky. V tomto záujme analyzujeme vaše používanie webovej stránky (napr. na ktoré položky ste sa pozreli), aby sme mohli tieto položky zobraziť na iných webových stránkach aj po tom, ako ste opustili webovú stránku bonprix.  Spoločnosť Google ukladá číslo v prehliadačoch užívateľov, ktorí navštívia konkrétne Google stránky alebo webové stránky v zobrazovacej sieti Google. Toto číslo je súbor cookie, ktorý zbiera informácie o návštevách užívateľa na webovej stránke. Toto číslo slúži iba na identifikáciu webového prehliadača v konkrétnom počítači a nemôže byť spojené s vami osobne. Neukladajú sa žiadne osobné informácie.

Google súbory cookie môžete deaktivovať stiahnutím a inštaláciou doplnku vyradenia. použite nasledovný odkaz: https://www.google.com/settings/ads/plugin

Viac informácií o Google remarketingu a Pravidlá ochrany osobných údajov spoločnosti Google nájdete na http://www.google.com/privacy/ads/

Ako súčasť služby Google AdWords tiež používame tzv. "sledovanie konverzií". Ak kliknete na jednu z reklám Google, súbor cookie bude uložený na vašom zariadení pre sledovanie konverzií. Tieto súbory cookie sa automaticky odstránia po 30 dňoch, neobsahujú žiadne osobné informácie a nemôžu byť prepojené s vami osobne. Informácie zhromaždené pomocou súborov cookie pre konverziu sa používajú na konverznú štatistiku pre zákazníkov AdWords, ktorí sa rozhodli pre sledovanie konverzií.

Ukladanie súborov cookie na vašom zariadení môžete zastaviť zmenou nastavení vášho prehliadača. Nezabúdajte však, že ak súbory cookies zakážete, nebudete môcť využívať všetky funkcie našej webovej stránky.

Tiež môžete deaktivovať prsonalizované reklamy spoločnosti Google alebo iné online reklamy Google (v rámci zobrazovacej siete Google) návštevou stránky http://www.google.de/settings/ads a kliknutím na "vypnúť".

Prípadne, choďte na stránku http://www.aboutads.info/choices/

Viac informácií o nastaveniach ochrany osobných údajov a Pravidlá ochrany osobných údajov spoločnosti Google nájdete na https://policies.google.com/privacy

IV. Mouseflow

Naša webová stránka používa Mouseflow, službu webovej analýzy od spoločnosti Mouseflow 2205 152nd Ave NE, Redmond, WA 98052, Spojené Štáty Americké. (www.mouseflow.com) na zhromažďovanie a ukladanie anonymných údajov. Zhromaždené údaje pomáhajú analyzovať správanie užívateľa. Služba používa súbory cookies, malé textové súbory uložené vo vašom počítači, keď navštívite stránku, čo nám pomáha zapamätať si vás, keď sa vrátite nabudúce. Skôr, ako Mouseflow uloží vašu IP adresu, tak sa skráti, aby sa stala anonymnou. Získavanie a ukladanie údajov spoločnosťou Mouseflow môže byť kedykoľvek zrušené a budúcim účinkom odoslaním žiadosti o vyradenie na nasledovnú stránku https://mouseflow.com/opt-out/

 V.  Hurra

Táto webová stránka používa technológiu spoločnosti Hurra Communications GmbH (www.hurra.com) na zber a ukladanie údajov o vašom správaní pri prehliadaní na našej webovej stránke. Tieto údaje sa používajú na optimalizáciu našej webovej stránky a na marketingové účely. Analyzujú vaše správanie pri prehliadaní a používajú sa na vytvorenie pseudonymných užívateľských profilov. Služba používa súbory cookie, ktoré nám pomáhajú zapamätať si vás, keď sa vrátite nabudúce. Užívateľské profily vytvorené pomocou technológie hurra.com nikdy nie sú prepojené s osobnými informáciami cez pseudonym bez vášho predchádzajúceho povolenia. IP adresy sú skrátené, takže nemôžu byť spojené s jednotlivcom, ani užívateľský profil nemôže byť prepojený s IP adresou.

Viac zistite v politike ochrany osobných údajov hurra.com alebo navštívte ich webovú stránku na vyradenie sa zo zberu a ukladania vyšich údajov v budúcnosti.

VI. Criteo

Táto webová stránka používa pixely od Criteo SA, 32 Rue Blanche, 75009 Paris "Criteo Dynamc Retargeting". Umožňujú zamerať sa na tých internetových užívateľov, ktorí sa už zaujímali o náš obchod a produkty cieleným a nezávislým spôsobom na webových stránkach iných poskytovateľov. Na tento účel sa počas vašej návštevy na našej stránke, ako aj od iných operátorov, sa zhromažďujú a ukladajú informácie o vami používanej technológii a o vašom správaní pri prehliadaní a používaní (napr. použité zariadenie, ID zariadenia, navštívená stránka, rešpektované články, atď.) do súborov cookie alebo propagačných ID spolu. Tieto informácie zhromažďuje spoločnosť Criteo spolu s informáciami iných kupujúcich na základe jednotlivých nákupov a umožňuje nám zobraziť aj produkty, o ktoré sa pravdepodobne budete zaujímať. Proti pseudomynmej analýze vášho správania pri surfovaní spoločnosťou Criteo môžete namietať použitím odkazu: https://www.criteo.com/privacy/

VII. Nahranie zoznamov na Facebook

bonprix posúva anonymizované e-mailové adresy spoločnosti Facebook, aby umožnil anonymné propagačné reklamy prostredníctvom Facebook účtov. Nižšie môžete zrušiť povolenie na prenos anonymných e-mailových adries.

VIII. Vlastní priaznivci na Facebooku

Naša webová stránka má pixel od spoločnosti Facebokk Ireland Ltd integrovaný do nej (pixel vlastných priaznivcov na webovej stránke). Tento pixel zhromažďuje pseudonymné informácie o tom, ako ste používali webovú stránku (napr. ktoré položky ste si pozreli). Informácie môžu byť použité na zobrazenie prispôsobeného obsahu (napr. vo vašom streame v službe Facebook). Povolenie zhromažďovať informácie môžete zrušiť zakázaním súborov cookie vo svojom prehliadači. Nezabúdajte však, že ak sú súbory cookie zakázané, nebudete môcť využívať všetky funkcie našej webovej stránky.

IX. Adjust (aplikácia)

Táto aplikácia používa technológiu analýzy "úpravy" spoločnosti adjust GmbH. adjust používa adresy IP a Mac, ktoré sú úplne anonymizované a nemôžu byť spojené s vami osobne. Informácie zhromaždené technológiou adjust sú používané iba na anonymné hodnotenia, na analýzu funkcií aplikácia e a spôsobu ich používania. Tieto analýzy sú určené výhradne na účely prieskumu trhu a pomáhajú optimalizovať dizajn našej aplikácie. Používaním tejto webovej stránky/aplikácie súhlasíte s tým, že vaše anonymné údaje sú spracúvané na účely uvedené vyššie.

Pre vyradenie zo zberu a ukladania údajov s budúcim účinkom môžete poslať e-mail na optout@adjust.com.

6. Marketing sociálnych médií a sociálne prídavné moduly

Naša webová stránka nie je jediným spôsobom, ako s vami komunikujeme. bonprix používa celý rad sociálnych médií na propagáciu našej značky.

a.  Marketing sociálnych médií

Na propagovanie bonprix máme svoje vlastné Facebook, Pinterest, Instagram, Tumblr, Twitter, YouTube a GooglePlus stránky. Sú to platformy sociálnych médií a bonprix je iba ďalší užívateľ. Operátor každej platformy je zodpovedný za spôsob, akým spracúva dáta.

Môžete nás kontaktovať prostredníctvom týchto stránok tak, že nám necháte komentár, budete s nami chatovať alebo odporučíte naše produkty vašim priateľom.

Stránky sociálnych médií poskytujú podrobné informácie o rozsahu, type, účele a spracovaní vašich údajov. Tiež majú informácie o vašich právach a o tom, ako zmeniť vaše nastavenia ochrany osobných údajov.

Pokiaľ nie je uvedené inak, vaše osobné informácie nebudú nami použité žiadnym iným spôsobom.

7. Recenzie produktov

Našu webovú stránku môžete použiť na recenziu vašich nákupov. Pomáha to ostatným zákazníkom robiť informované rozhodnutia a tiež nám umožňuje zlepšovať kvalitu našich produktov a služieb.

Vaše osobné údaje môžu byť použité a uchované iba na publikovanie recenzií v súlade s našimi podmienkami (https://www.bonprixshop.eu/servis/recenzie). Právnym základom na spracovanie vašich osobných údajov je Článok 6 (1) b EU DSGVO.

8. Súťaže

Pravidelne vám ponúkame možnosť zúčastniť sa súťaží, buď na našej webovej stránke alebo na sociálnych médiach. Účasť je úplne dobrovoľná. V rámci tohto procesu vám ponúkneme zasielanie noviniek a katalógov v budúcnosti. Pokiaľ nám vyslovene neudelíte povolenie používať vaše údaje na marketingové účely, použijú sa iba na účely súťaže a oznámenia o výhre. Do našich súťaží môžete vstúpiť bez udelenie súhlasu na použitie vašich údajov na marketingové účely. Viac informácií nájdete v podmienkach každej súťaže.

Používanie osobných údajov na uskutočnenie súťaže je v súlade s článkom 6 (1) b EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie). Údaje môžu byť použité na marketingové účely iba s predchádzajúcim povolením a v súlade s Článkami 6 (1)a a 7 EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie).

9. Prieskum trhu a verejnej mienky

V záujme neustáleho zlepšovania našich služieb a produktov tiež uskutočňuje prieskum trhu a verejnej mienky. Účasť na prieskume trhu je úplne dobrovoľná a môže byť vykonaný úplne anonymne, pokiaľ nie je uvedené inak. Nezhromažďujú sa žiadne osobné informácie. Hoci v záujme vyhodnotenia vašich odpovedí sa vás opýtame na vaše pohlavie, vekovú skupinu a veľkosť vášho oblečenia. Informácie, ktoré nám poskytnete sa budú používať iba ako súčasť príslušnej kampane a následne budú vymazané.

Údaje môžu byť použité iba na účely prieskumu trhu s predchádzajúcim povolením a v súlade s Článkami 6 (1)a a 7 EU GDPR (Všeobecného nariadenia o ochrane údajov Európskej Únie).

10.  Bezpečnosť

Zaviazali sme sa prijať vhodné technické a organizačné opatrenia na ochranu vašich osobných údajov pred náhodným alebo neoprávneným vymazaním, zmenou alebo stratou a proti neoprávnenému alebo nezákonnému spracovaniu a prístupu. Naši zamestnanci sú viazaní zákonnou povinnosťou dôvernosti chrániť vaše osobné informácie, s ktorými prichádzajú do styku a dostávajú pravidelné školenia o ochrane údajov.

11.  Trvanie uchovávania údajov

Osobné informácie môžu byť uchovávané iba spoločnosťou bonprix, pokiaľ bonprix má legitímny záujem o údaje, ktorý nepreváži práva jednotlivca na súkromie. V prípadoch, keď záujem spoločnosti nepreváži prerušenie uchovávania osobných informácií, údaje môžu byť stále uchovávané na základe požiadavky zákona (napr. obchodný alebo daňový zákon). V takýchto prípadoch môžu byť údaje použité iba na splnenie zákonných požiadaviek a nemôžu byť prístupné inak.

12.  Vaše práva ako subjektu údajov

Máte právo vedieť, ako sme spracovali vaše osobné informácie. Tiež máte právo požiadať o vymazanie všetkých vašich osobných informácií, ktoré sme uložili, pokiaľ neexistuje legislatíva, ktorá by tomu bránila. Môžete namietať voči nám pri spracovaní vašich údajov, ak existuje legitímny záujem, ktorý nie je prevážený našim záujmom o spracovanie vašich osobných údajov. Ďalším z vašich práv je požadovať, aby sme opravili akékoľvek nepresné/neúplné osobné informácie, ktoré uchovávame. Máte právo požiadať, aby sme presunuli údaje zhromaždené s vašim súhlasom alebo ako súčasť procesu potrebného na dokončenie zmluvy vám alebo tretej strane, ktorú vy sami menujete (právo na prenos údajov). Pokiaľ spracúvame údaje zhromaždené s vašim súhlasom, máte právo kedykoľvek odvolať vami poskytnuté povolenie. Odvolanie povolenia nerobí predchádzajúce spracovanie údajov získaných s vašim súhlasom neplatným. Ohľadom vašich práv nás môžete kontaktovať písomne na naše Zákaznícke služby na adrese Bonprix P.O.Box 3, 011 23 ŽILINA 2; posta@bonprix.sk. Ak sa domnievate, že sme spracovali vaše údaje bez povolenia, môžete podať sťažnosť na príslušný orgán dohľadu:

Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, Slovensko, Tel.: + 421 2 32 31 32 14, Fax: + 421 2 32 31 32 34, e-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk, Website: http://www.dataprotection.gov.sk/

Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, Urząd Ochrony Danych Osobowych, 00-193, Warszawa ul. Stawki 2, tel. +48 022 531 03 00, strona internetowa: www.uodo.gov.pl, adres e-mail: kancelaria@uodo.gov.pl

Predseda Úradu na ochranu osobných údajov. Úrad na ochranu osobných údajov, 00-193, Varšava, Poľsko, Ul.Stawki 2. Tel. +48 022 531 03 00, www.uodo.gov.pl, e-mail: kancelaria@giodo.gov.pl.

13.  Kontakt

Pod ‘kontaktom’ (https://www.bonprixshop.eu/servis/kontakt)’ vám ponúkame rôzne spôsoby ako nás kontaktovať. Okrem toho, že nás kontaktujete telefonicky, listom alebo e-mailom, môžete použiť aj náš kontaktný formulár. Vaše osobné údaje, ktoré nám pošlete, použijeme iba na vykonanie vašej požiadavky. Niektoré informácie sú označené ako povinné (*). Tieto údaje potrebujeme na pridelenie a odpovedanie vašej požiadavky. Pre zabezpečenie vašich údajov je ich odosielanie zašifrované (https).

Právnym základom na spracovanie vašich osobných údajov je Článok 6 (1) f EU GDPR.

14.  Správca osobných údajov

Zodpovednou autoritou na spracovanie vašich osobných údajov je

bonprix Sp. z o.o., Lodowa 101,

93-232 Łódź, Poľsko

Register: 0000114651, Daňové č.: PL7280132490

Výkonní riaditelia

Tomasz Mróz, Stefan Waschau, Kai Heck

15.  Úradník pre ochranu osobných údajov

Náš úradník pre ochranu osobných údajov je k dispozícii pre akékoľvek otázky alebo pripomienky, ktoré máte ohľadom ochrany údajov.

Úradník pre ochranu osobných údajov

bonprix sp. z o.o.

Lodowa 101,

93-232 Łódź,

Poľsko

E-mail:  dpo@bonprix.sk